jag älskar dig bästavän.

tack för att du finns, alla gånger du finns för mig och alla gånger du får mig från att vara ledsen till att vara glad.. jag kan inte tacka dej med ord. ja finns för dig varje dag. ja har sett dig gråta, skratta, vara ledsen, vara glad. men ja vet att de är inte alltid de bästa minnena men ja vill inte glömma nån av de ! ja vekligen älskar dig syster , tack att du finns vid min sida !


haha bästavän du är bäst !

mina pokaler/medaljer

fick en fråga av nån läsare att visa mina medaljer och pokaler så visst.

där är ett par av dem, plus fyra medaljer + ett diplom + en bild på mig och dennis.
plus haha två bollar med massa autografer och en tröja med autografer :)

sen mina medaljer, 7 diplomer :)

pokalen jag fick idag :)

måste bara skriva av mig nu..

jag behöver inte femhundra vänner, ja har de jag har. det är allt jag behöver. jag nöjer mej hellre med 10 bra vänner än 100 vänner som jag inte är tajt med. de som jag har vid min sida, är de som har mig vid sin sida. så säg inte att jag inte är äkta, för till de som är det mot mig är jag det tillbaka, that's it. Men ni som finns där för mig, jag svär att jag kommer kriga för vår vänskap, jag kommer aldrig släppa er. aldrig.


















jag älskar er.. finns fler fast har ingen bild med er och mig på tillsammans.


orkar inte blogga när det är bra väder :)

ja rubriken säger allt, ja pallar inte blogga istället för att vara ute med mina kompisar eller ta min tid på facebook eller skolan. nej, bloggen skriver jag bara ibland i om det är nåt viktigt :) aja, jag har bestämt mej, ja ska till juggan i 4 veckor tror jag sen till egypten/ turkiet i 2 veckor :) , till bosnien åker jag själv och till turkiet/egypten med mami ♥

RSS 2.0