sommar, 10 veckor kvar imorn.

oh, ja har värsta sommar längtan, ja säger typ varje dag hur lång tid det är kvar ! längtar som fan, men ja måste typ sommarjobba för att få cash att ja har när vi flyttar så ja kan köpa nya saker till mig som mamma och pappa tycker är onödigt :/ men ja ska iallafall sommarjobba nästan varje dag 4 timmar och ja får 200 på 4 timmar så det är ju bra ändå. :/ bättre än ingenting. Jag längtar sjukt mycket till sommaren för ja ska åka till Barcelona med Bella ( i verkligheten är det höglunda) Så vi tänker bli bruna och sola och bada varje dag. hihi.

omg vilken gammal bild, kolla bara vilken rutchelkana ! (stavning?!)

chicko

Hejhej har precis kommit hem har varit ute med chicko på promenad , träffade även Issa , Tony , Kristian , Adam och Mattias i ungefär 3 minuter i parken, skulle stanna längre och fått träffa sandra men det var så kallt ute att jag sprang hem med chicko i famnen faktist ! Men nu sitter jag här och chattar med Zuzanna som har kommit hem från Paris. Oh ! Har ju självklart saknat henne grymt mycket. Ja, så kan det gå, men imorgon så får jag ju ändå träffa henne ! :D Nu snackar vi bullshiit om allt och alla ! See ya !

Hår

Angånde mitt hår, jag är så missnöjd med mitt hår, eller ja allt utom längden som börjar bli bra nu. Jag vet inte varför men mitt hår är otroligt svårt att kamma , det tar 20 minuter typ att kamma håret bara ! Sen är det sjukt konstigt också för att det ser ut som att jag har slingor men ja har aldrig rört mitt hår med hårärg, aldrig. Mitt hår är även väldigt konstigt genom att det är platt längs fram på håret och under så är det afro typ, ja fråga katarina hon säger alltid oh va gulligt med ditt afro , jag tänker innerst inne: katarina nej ! sluta.. haha. Sen ser det även ut som att jag har löshår fast det har jag verkligen inte, det tar bort skit mycket hår när man sätter in clipsen. Men jag här är en bild på mitt hår som jag tog i helgen. Det kanske är långt , men väldigt slitigt. Så topparna är nästan platina blondt färg -.-' aja. Jag håller ut till sommaren då mitt hår blir mycket ljusare :)


Puss


skolavslutning -09


omg, saknar flera stycken, shit . Tiden går otroligt snabbt, shit.

Fullt hus 213412

Hihi ni förstår nog inte men det är fullt hus hos oss, då menar jag bara min storebror och hans kompisar, de som är just nu hemma hos oss är Julle,Younes,Bessem,Hussam,Hamdan,Luciana + min storebror Dennis :) Så 7 killar, snacka om högljud hemma hos oss för att alla försöker över rösta varann upp till 150 % Så lyckat, säger vi.. Men men nu ska ja faktist gå och käka lite för har inte ätit sen klockan 4 ! ;O Vi hörs imorn för jag måste gå och lägga mig snart. Ska bara dansa färdigt :) Puss

kusin Almedina och henns barn Marcel♥

träning

Mitt schema under påsklovet:

Måndag:
KL: 13.00-14.00 Jag, erica, milla, natasha

Tisdag:
KL: 13.00-14.30 Jag, erica, milla, natasha
KL: 19.40-21.00 Street/hiphop 2

Onsdag:
KL: 19.10-20.25 Show 3b

Torsdag:
KL:13.00-14.00 Jag, erica, milla, natasha

Och så har jag också tennis träningar :)

Lyssnar , måste kunna de snart.

Hejsan, sitter här och lyssnar på alla 'The Wiz' låtarna som vi kommer att dansa till i Maj. Nu till de dåliga nyheterna, Lisa som skulle vara fågelskrämma åker till Tunisien så hon blir inte det ! Men istället blir det Natasha hihi. Jag började faktist att skratta när jag fick reda på det för det är ju jag, Milla, Erica och sen .. Natasha ? Hihi lite kul sådär ni vet :)  Men men nu kan jag iallafall hela 'Mean Ole Lion' texten. Najs.

lejonet, dorothy,fågelskrämman och plåtnicklas , i vår verison:
jag, erica, natasha och milla.

Ut och gå.


bebisen i vintras
Ska ut och promenera med lilla bebisen, hihi. Ses senare

En utav läsarna


Jag fick ett meddelande att en av mina läsare, ( säger inte vem ) trodde inte på att jag kan gå ned i spagat så här kommer en dålig bild som bevis :)
Tyvärr kom jag inte ned helt för att jag hade jeans på mig men nästan med jeans så ;)


Börjar gå nu.

Hej då vi ses närjag kommit hem :)


Fireflies


Har bara tagit det lungt.


jag och mamma i turkiet, sommar 09.
Som rubriken säger så har jag bara latat mig och kollat på teve. Har kollat på Rachel Ray, Oprah, Extreme Home Makeover, Mtv och Ztv. Ja, exakt bara latat mig framför teven och kollat på olika program, men däremellan så gick jag till Lill Mixen och köpte lösgodis för åtta kronor, men nu börjar jag märka att den har tagit slut och att jag måste röra på mig vidare till J Centrum för att köpa mat, mamma gjorde ingenting bara tog lungt imorse för det var ju hennes dag så det bjöd jag på :) Så snäll jag är , jag vet hihi (a' Men jag måste verkligen gå till Centrum nu och handla mat, men jag vill inte gå själv och min mobil har inga batterier och min mobil laddare är hemma hos min mormor tror jag ! Så jag måste klara mig utan den tills att jag hämtar den senare ikväll tror jag. Men vi hörs senare när jag har någonting intressant att skriva ned här i bloggen . Puss

RSS 2.0